De Drie Gekroonde Laarsjes

Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Adres
Rijksstraatweg 106
3632 AG Loenen aan de Vecht
Telefoon
0294 - 232757
Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes
Dinerbon Loenen aan de Vecht De Drie Gekroonde Laarsjes

Eterij De Drie gekroonde Laarsjes is een informeel middenklas restaurant in het oude dorp van Loenen aan de Vecht, waar het restaurant al meer dan 20 jaar een ‘persoonlijk’ begrip is. De Drie Gekroonde Laarsjes is een intiem no nonsense restaurant waar uit eten leuk, vers, gezellig en betaalbaar is. Ook met uw dinerbon bent u van harte welkom!  

In de gezellige bar kunt u fijn een aperitief of digestief drinken en bij mooi weer openen wij ons heerlijke terras achter ons 17de eeuwse pand. Verder kunt u met uw dinercheque bij ons terecht voor lunch of diner, intiem of met een (groter) gezelschap.

Wij voeren een uitgebreide á la carte kaart met zowel vis- vlees- als vegetarische gerechten.

Onze verse pasta's worden alom zeer gewaardeerd! U heeft bij ons tevens de keuze uit een 4- of 5-gangen verrassingsmenu, waarin wij u gerechten serveren die niet op onze kaart voorkomen. Ons deskundige keuken houdt met uw dieetwensen - in overleg - graag rekening en voor de kleine eter kunnen wij een aantal gerechten verkleinen.

Onze keuken heeft Hollandse, Franse en Italiaanse invloeden en speelt bovendien in op de seizoenen met Wild, Asperges en Mosselen. Wij werken uitsluitend met verse producten, waar mogelijk biologisch en diervriendelijk. Wij hebben minimaal 12 open wijnen, welke per seizoen weer variëren. Onze wijnen per fles zijn betaalbaar en voor iedereen toegankelijk.

Eeterij De Drie Gekroonde Laarsjes verwelkomt u graag met uw dinercheque voor een heerlijk hapje en drankje! Proef 't in Loenen aan de vecht! Uw Diner Cadeau dinerbon accepteren wij graag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10