Restaurant Weidumerhout

Dinerbon Weidum Restaurant Weidumerhout
Adres
Dekemawei 9
9024BE Weidum
Telefoon
058 2519888

Wilt u graag bijzonder uit eten met uw dinerbon? Dit is nu mogelijk in het mooie Weidum. Aan de Dekemawei 9 vindt u aldaar restaurant Weidumerhout, waar u het gehele jaar welkom bent om met uw dinercheque te komen genieten van bijzondere gerechten en dranken. De landelijke locatie geeft een bijzondere sfeer en dat voelt u binnen ook. Mooie oude bakstenen muren, kaarsen aan de muur en houten steunbalken werken prachtig samen met het verder strakke en eenvoudige interieur. Restaurant Weidumerhout onderscheidt zich door een eigenzinnige formule en een gedreven chef, waardoor u iedere dag weer iets anders culinairs kunt beleven met uw dinerbon.

In de keuken van restaurant Weidumerhout werkt de chef met verse ingrediënten. Omdat de chef graag werkt met producten van het seizoen, wisselt de kaart met de seizoenen mee. Op de winterkaart staan onder andere de volgende gerechten: een huisgemaakte hertenrugfilet met rode kool, gestoomde appeltjes en jus van peperkoek, een geroosterde kabeljauwloin met saffraan pasta, in Beerenburg gegaarde spinazie en beurre blanz en een rood gebakken ossenhaas met jus van rode wijn, gebakken paddenstoelen, gestoofde rode uitjes en een zachte puree van knolselderij. U kunt natuurlijk na het diner ook nog genieten van een heerlijk nagerecht, waaronder een espresso WeidumetHout. Dit is een espresso die wordt geserveerd met diverse lekkernijen, een zoetzure crème van limoen en een gelei van rozen.

Laat u verassen door de creaties van de chef en beleef een bijzondere avond uit met uw dinercheque. U bent van harte welkom, dus reserveer snel een tafel bij restaurant Weidumerhout.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews