Brasserie Het Vrolijke Schaap

Dinerbon Leiden Brasserie Het Vrolijke Schaap
Adres
Beestenmarkt 7
2312 CC Leiden
Telefoon
071 - 5124650

U bent in Leiden ook van harte welkom om uw Dinerbon van Diner Cadeau te gebruiken. Gebruik uw restaurant cadeau bijvoorbeeld bij Brasserie Het Vrolijke Schaap. Hier worden o.a. ambachtelijke pannenkoeken gemaakt waar ze andere pannenkoekenhuizen jaloers mee maken. Het is dan ook geen wonder dat men van heinde en verre komt om hier een vorkje mee te prikken.

Toen Brasserie Het Vrolijke Schaap zijn deuren opende in 1986 duurde het niet lang voor ze een begrip werden. Wat hier misschien ook mee te maken heeft is de centrale, en historische, ligging van Brasserie Het Vrolijke Schaap. Midden in het historische centrum van Leiden. Maar zo onderhand is dit restaurant zelf een historisch onderdeel van de stad geworden. Doordat ze al zo lang op dezelfde plek zitten en al meer dan dertig jaar pannenkoeken bakken zijn ze zo onderhand het vak meester geworden. Er zijn weinig andere pannenkoekenbakkers die zich kunnen meten met de chef van Brasserie Het Vrolijke Schaap. Het is dan ook geen wonder dat men al meer dan dertig jaar terug blijft komen om te smullen van het bijzondere voedsel dat ze bij hier op hun bord krijgen.

Kom nu genieten van het voedsel dat u hier wordt voorgeschoteld.

Laat u verwennen door het gastvrije personeel en laat uw smaakpapillen in de watten leggen. Het is bij Brasserie Het Vrolijke Schaap genieten geblazen voor het hele gezin, jong en oud en natuurlijk dik en dun. Vergeet niet dat ze hier totaal niet moeilijk doen over betaling. Dat kan dan ook gewoon met een Dinercheque van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10