Vier de feestdagen met Diner Cadeau!

Kerst mockup

De feestdagen draaien, naast het gezellige samenzijn met familie/vrienden en het lekkere eten, natuurlijk ook om het geven en ontvangen van leuke cadeautjes. Het kan soms lastig zijn om het perfecte cadeau voor de juiste persoon te bedenken. De Diner Cadeau dinerbon biedt daar dé ideale oplossing voor.

  • De ontvanger heeft keuze uit meer 3250 restaurants door heel Nederland
  • Het is makkelijk en snel te bestellen. Voor 17:00 uur besteld =  vandaag verstuurd
  • Er is een ruime keuze aan vrolijke verpakkingen
  • Geschikt als feestelijk personeelscadeau of relatiegeschenk voor bedrijven
  • Mogelijkheid om te personaliseren met eigen logo, huisstijl en boodschap

Diner Cadeau is hét ideale geschenk voor de feestdagen. U kunt hierbij denken aan Kerst, Oud & Nieuw, Valentijnsdag, Vader- of Moederdag en nog veel meer. Diner Cadeau is dus niet alleen een origineel cadeau, maar is ook geschikt voor ieder moment. Wacht dus niet langer en bestel nu de Diner Cadeau dinerbon!

Zakelijk

Ook voor bedrijven is dit een perfect cadeau om te geven aan personeel of zakenrelaties. Het is de ideale manier om uw waardering te tonen en de ontvanger kan er alle kanten mee uit. Het is zelfs mogelijk om de Diner Cadeau cadeaukaart te personaliseren met bijvoorbeeld een eigen logo. Benieuwd naar de andere mogelijkheden? Neem dan even een kijkje op onze zakelijke pagina.

Of vraag gelijk hier een offerte aan! 

Offerte aanvragen

Diner Cadeau voor Sinterklaas

Op zoek naar een leuk cadeautje voor bij uw Sinterklaas surprise? Of wilt u een zakelijk sinterklaascadeau geven?  Lees hier waarom je dan voor de Diner Cadeau dinerbon moet gaan. 

Of vraag gelijk hier direct een zakelijke offerte aan! Offerte aanvragen

Diner Cadeau voor Kerst

Hét perfecte cadeau voor onder de kerstboom is natuurlijk de Diner Cadeau cadeaukaart. Lees hier waarom Diner Cadeau het ideale kerstgeschenk is. Zowel voor zakelijke relaties of personeel als voor uw vrienden of familie! 

Vraag zakelijke offerte aan en ontvang binnen een uur! Offerte aanvragen

Diner Cadeau voor Oud & Nieuw

Het jaar mooi afsluiten en het nieuwe jaar op een heerlijke manier starten. Dat kunt u schenken aan uw dierbare met de Diner Cadeau dinerbon. Opzoek naar een zakelijk nieuwjaarscadeau? Kies Diner Cadeau. 

Vraag zakelijke offerte aan en ontvang binnen een uur! Offerte aanvragen

Diner Cadeau bestellen

Enthousiast geworden over deze Diner Cadeau dinerbon voor de feestdagen? Bestel m dan nu direct. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd.

Diner Cadeau zakelijk

De Diner Cadeau cadeaukaart gebruiken als zakelijk Sinterklaas-, Kerst- of Nieuwjaarscadeau? Bekijk hier alle mogelijkheden: van personaliseren in huisstijl tot huis-aan-huis verzending.