Naar het strand met Diner Cadeau!

De Nederlandse zomers duren doorgaans niet lang. Daarom is het extra belangrijk om elke zomerse dag maximaal te benutten. Dus slippers aan, zonnebril op, en bezoek een van de aangesloten strandtenten door Nederland! 

De Diner Cadeau dinerbon is te besteden bij de leukste strandtenten in Nederland. Ga met uw Diner Cadeau genieten van een lunch of diner in een van de accepterende strandtenten. Een etentje bij een strandtent is nét even iets anders. Met uw voeten in het zand genietend van de zon op een ruim terras geeft u direct het gevoel van vakantie. Maar wanneer het weer dit niet toestaat heeft u vaak vanuit binnen in het restaurant ook een prachtig uitzicht over het water en heerst hier ook een ontspannen sfeer. Bekijk welke strandtenten zijn aangesloten en kies uw favoriet.

Geef iemand een zomers diner
 
 

Fuel - Bloemendaal

Beachclub Fuel de ideale locatie voor uw ontspanning. Voor een goede lunch, heerlijk diner of gezellige borrel in een stijlvolle ambiance (maart t/m september)

El Nino

Dit strandpaviljoen brengt u met de latin touch in zomerse sferen! Geniet bijvoorbeeld van de barbecue, de heerlijke tapas of een verukkelijke cocktail.

Beach West

Een unieke locatie slechts 150 meter van het strand met ouderwetse gezelligheid! Ontspan na een dagje fietsen en wandelen bij Beach West en geniet van drie gangen. Voor iedereen iets! 

the Bing Beachclub

Met een heerlijke brunch, lunch en diner kunt u volop genieten in het restaurant van deze strandtent met geweldig uitzicht op het strand en de zee. (Hele jaar)

Werelds

Deze nieuwkomer op het Scheveningse strand onderscheidt zich met haar kleuren, eten en internationale allure. Schijnt de zon? Ga het terras op. Minder weer? Warm je aan een van de open haarden.

Meijer Aan Zee

Strandrestaurant Meijer Aan Zee kunt u genieten van gerechten bestaande uit verse producten terwijl u uitkijkt over zee. Meijer Aan Zee brengt je de zomer, zelfs in de winter.

Beachclub Twins

Vanaf de gezellige boulevard en het strand heeft u toegang tot het grote terras van Beachclub Twins. Zin in een hapje of drankje op een tropische vakantiebestemming? Beachclub Twins is dan echt wat voor u! (maart t/m oktober)

Waterreus

Op deze prachtige strandlocatie kunt u genieten van een lekkere kaart en goede drankjes. Met een mooi modern interieur en sfeervolle ambiance! (Hele jaar)

Beach Inn

Met uitzicht op zee genieten van een heerlijk hapje of drankje in een prachtig natuurgebied tussen Zandvoort en IJmuiden? Ga dan voor Strandpavioljoen Beach Inn gelegen in Nationaal Park Zuid-Kennermerland.