Naar het strand met Diner Cadeau!

De Nederlandse zomers duren doorgaans niet lang. Daarom is het extra belangrijk om elke zomerse dag maximaal te benutten. Dus slippers aan, zonnebril op, en bezoek een van de aangesloten strandtenten door Nederland! 

De Diner Cadeau dinerbon is te besteden bij de leukste strandtenten in Nederland. Ga met uw Diner Cadeau genieten van een lunch of diner in een van de accepterende strandtenten. Een etentje bij een strandtent is nét even iets anders. Met je voeten in het zand genietend van de zon op een ruim terras geeft je direct het gevoel van vakantie. Maar wanneer het weer dit niet toestaat heeft u vaak vanuit binnen in het restaurant ook een prachtig uitzicht over het water en heerst hier ook een ontspannen sfeer. Bekijk welke strandtenten zijn aangesloten en kies uw favoriet.

Geef iemand een zomers diner
 
 

Beachclub Fuel de ideale locatie voor uw ontspanning. Voor een goede lunch, heerlijk diner of gezellige borrel in een stijlvolle ambiance (maart t/m september)

Dit strandpaviljoen brengt u met de latin touch in zomerse sferen! Geniet bijvoorbeeld van de barbecue, de heerlijke tapas of een verukkelijke cocktail.

Bij Sjoerd op Ameland voelt u zich direct thuis. Dit is dé plek om te relaxen onder het genot van puur en duurzaam eten en drinken.

Met een heerlijke brunch, lunch en diner kunt u volop genieten in het restaurant van deze strandtent met geweldig uitzicht op het strand en de zee. (Hele jaar)

Aan het zwarte pad zit Indigo dat het vakantiegevoel in je wakker maakt. Deze gezellige kleurrijke strandtent opgebouwd uit sloophout heeft een lekkere hap en de leukste feestjes!

Deze nieuwkomer op het Scheveningse strand onderscheidt zich met haar kleuren, eten en internationale allure. Schijnt de zon? Ga het terras op. Minder weer? Warm je aan een van de open haarden.

Strandrestaurant Meijer Aan Zee kunt u genieten van gerechten bestaande uit verse producten terwijl u uitkijkt over zee. Meijer Aan Zee brengt je de zomer, zelfs in de winter.

De zilte zeelucht en het geluid van de branding.. In deze ontspannen sfeer bij Sol Beach eet u de verste vis, lekkerste barbecue, gezelligste borrelhapjes en nog veel meer! (maart t/m oktober)

Dit prachtige Badpaviljoen met rijke historie vind plaats bovenop een duin met uitzicht over zee. Maar naast het uitzicht is het eten ook fantastisch!

Op deze prachtige strandlocatie kunt u genieten van een lekkere kaart en goede drankjes. Met een mooi modern interieur en sfeervolle ambiance! (Hele jaar)